luni, 31 octombrie 2011

Aspiratoare pentru praf constructii

Aspirator praf gaurire perete KARCHER DDC 50. De acum, lucrarile din constructii se pot face fara nici o urma de praf. Vand aspirator cu pompa apa HILTI DD-REC, in unu, ca nou, cu proba.

Casa si gradina Materiale constructii si amenajari. Pentru utilizare in firme de curatenie specializate, hoteluri si restaurante, constructii, industrie.


Reparatie si piese de schimb pentru orice aspirator industrial si . Tehnic clean va ofera o gama larga de aspiratoare constructii, aspiratore pentru praf constructii, aspiratoare fara sac si cu filtru HEPA.

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria ASPIRATOARE INDUSTRIALE. Preturi pentru ASPIRATOARE INDUSTRIALE de la 16lei.


Producator: Kärcher Model: MVDescriere Indiferent daca este vorba de murdarie uscata, umeda, grosiera sau fina: Noile aspiratoare . Tip aspirator: Aspirator industrial; Alimentare: Din retea; Putere: 10W. Producator: Kärcher Model: MVPremium Descriere Filtru . Aspirator pentru praf de constructii S3- Fabricat pentru situatii care cer filtratie a prafului foarte fin cu etape de filtrare.


Putere de aspirare 1A, sistem de schimbare a duzelor QuickClick, sistem pentru ocolirea obstacolelor EasySlider. Prin caracteristici de comfort extraordinare, .