luni, 2 august 2010

Ignifugare lemn timisoara

Acasa SETISTOP-S − ignifugant pentru lemn cu proprietati anticarie si antimucegai. SETICO SRL TIMISOARA, PRODUCE UN IGNIFUGANT PERFORMANT. Utilizari: Tratarea antifoc (ignifugare), anticarie si antimucegai a structurilor .

Camera de Comert Industrie si Agricultura a. Brevet inventie: RO1235- SOLUTIE IGNIFUGA, FUNGICIDA SI INSECTICIDA CU . Liderul national in lucrari de tratament si ignifugare lemn este acum si in Timisoara. Servicii certificate utilizand substante de calitate.

Rezultate pentru Ignifugare în Timişoara ; părerile clienților, prețuri, date de. Vopsele lemn metal ecologice, Aditivi beton si. Anunturi ignifugare pentru lemn - ignifugare pentru lemn. Solutie ignifuga pentru lemn Bassis Plus - Solutie ignifugare antiseptica pentru lemn agrementata de corpul de pompieri, cu toate avizele necesare. Professional Painting Systems Srl-Produse Ignifuge, Solutie ignifuga anticarii,. Ignifugare, Ignifugant pentru exterior,Produse tratare lemn,.


Este intr adevar o solutie buna in tratarea lemnului la o casa. Timisoara,produsele sunt de foarte buna calitate si are o . Pregatirea suprafetelor lemnoase se va face in conformitate cu normele tehnice privind ignifugarea materialelor din lemn si textile utilizate in constructii .