marți, 3 august 2010

Curatare mobila wenge

Pe blatul de la bucatarie pentru ca e mai multa mizerie de curatat. Mobila din sufragerie este tot wenge si nu am probleme, se sterge cu orice . Daca aceste conditii sunt indeplinite, atunci ne putem gandi la modalitatile si solutiile de curatare si intretinere a mobilei din pal.

Si ce culoare sa aleg pentru pereti daca achizitionez mobila wenge? Mobila din bucatarie s-a mentinut foarte bine de-a lungul anilor, insa culoarea peretilor si design-ul nu se mai potrivesc atat de bine cu ultimele amenajari?


Cum suntem in plina curatenie,m-ar interesa si pe mine o solutie de curatat mobila de bucatarie care nu necesita . Mobila de bucatarie, facuta din pal , cu ce o stergeti?

Mult mai recomandat este spray-ul pe baza de silicon pentru intretinerea mobilei. Ca alternativa, spray-ul de curatat interiorul masinii.


Pentru curatarea mobilei, ferestrelor, parchetului si a celorlalte componente care se intalnesc intr-o casa se pot folosi atat substante destinate fiecarei suprafete . Stie cineva cum se intretine mobila wenge?

Intrebare: De putin timp am instalat parchet laminat wenge, care deja. Incercati sa folositi solutii de curatat mobila - acestea au efect antistatic. Parchetul este mobila cea mai pretioasa si cea mai vizibila, care pune in valoare. Parchetele din esente exotice (bambus, teak, wenge) nu trebuie spalate cu . Eu am tot mobila din pal Wenge si intr-adevar e foarte pretentioasa.


Am o mobila de dormitor la culoarea lemnului natur, nelacuit. In timp s-a depus praf (casa nefiind locuita) si a intrat in porii materialului, . O soluţie minune pentru mobilă şi parchet este amestecul de ulei de masline şi suc de lămâie, iar oţetul.


In schimb, usile din plastic trebuiesc curatate cu apa si sapun neutru,. Preturi pentru MOBILIER LIVING, BIBLIOTECI de la 2lei. Concurs Pink Paper Studio Comments; Mobila chic la Cora Comments; Casuta de la mare 11 . Mobila de bucătărie, ce cuprinde dulapurile, se curăță cu soluția universală prezentată anterior, .