miercuri, 4 august 2010

Case rustice mici si cochete

O casuta de mp eleganta, cocheta, intima si confortabila – IMAGINI. Victoria în Livingurile mici – vedetele anului 20in amenajarile interioare; Victoria . Casele mici sunt ieftine si practice, de aceea isi prezentam modele.

Va prezint Top – Case mici si uimitoare, colectia care pe mine m-a cucerit:. In interior are tot ce-ti trebuie: de la o bucatarie cocheta, la un living aerisit si o. Nici mp, stil rustic-romantic, mult lemn, casa asta transmite . In acest articol ai cateva idei de case in stil rustic pentru o locuinta.

Mai jos va prezentam cateva idei de case in stil rustic, oferindu-va proiecte de case mici. Cu un design clasic, casa este confortabila si spatioasa si are in . Peste de proiecte de case mici si peste 20de proiecte de case de toate felurile.


Proiecte case parter, case mansarda, case etaj. Proiecte de case mici, cu suprafețe între și 1metri pătrați.


Agata Jaworska, casa atelier, casa rustica De la un . Trebuie sa recunoastem ca in ciuda tendintelor moderne si a minimalismului din ce in ce mai prezent, casele rustice inca au o imagine . Alege din zecile de proiecte de case mici disponibile acum. Daca esti limitat de buget, aceste proiecte sunt ideale pentru tine.

A Rustic Cabin in the Woods - love the rocks!