miercuri, 2 decembrie 2009

Mobila prodomus galati

Executam la comanda orice tip de mobilier in Galati si Braila, dupa dimensiunile impuse de spatiul dumneavoastra intr-o gama variata de culori si decoruri de . Mobilier la comanda Galati, Braila: bucatarie, dormitor, sufragerie (living), camere copii, birou. Consiliere si comenzi la Telefon: 024565.

Prodomus Galati a adăugat fotografii noi în albumul Mobilier pentru hol. Prodomus Galati added new photos to the albuMobilier pentru hol.


Executam la comanda o gama variata de mobilier pentru bucatarii,dormitoare, living-uri etc. Dormitoare, sufragerii, bucatarii, camere de zi, camere tineret, canapele, coltare.

Zeus comercializeaza in Galati mobila la comanda cu un finisaj ireprosabil. Pentru o oferta de pret ne puteti contacta la 072709. Mobilier la comanda prin Prodomus, in Galati si Braila.


Mobila bucatarie, mobila dormitor, mobila sufragerii sau birouri. Mobila la comanda la cele mai mici preturi din oras! Veti beneficia gratuit de transportul si montarea mobilerului in Galati iar pentru localitatile din afara . Vino in Showroom-ul Decorama din Galati, Str. Prodomus din Galati: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice.


Design interior si exterior Mobila Turnate si Forjate.

Mobila Galati – Prodomus : Amenajare Dressing Room. ProDomus este o societate specializata in executia si montajul produselor din fier. Galati si Braila, pentru o gama variata de porti, . Mobila bucatarie, mobila dormitor, mobila sufragerii sau. Mobila de bucatarie de la STAER la cele mai bune preturi.


Mobila de cea mai buna calitate si montaj gratuit.