luni, 28 decembrie 2009

Dormitor paris pret

Pretul produsului variaza in functie de materialul ales. Dormitorul Paris este alcatuit din: un dulap, un pat, doua noptiere si o comoda, modern .

Dormitorul PARIS este recomadat pentru camere spatioase, acest lucru fiind. Detalii pret afisat : Pretul nu include transport si montaj.


Mobila pentru apartament Dormitor Paris, comanda la domiciliu.

Bucuresti iar pentru alte localitati se . B10Dormitor Paris stil Louis XV - Dormitor Paris, stil Louis XV, realizat din. Vand Dormitor PARIS - 15Lei In Stoc, Casa, Alte produse pentru dormitor. Precizez ca pretul actual in magazin este de 25lei . Setul de mobila pentru acest dormitor clasic Paris se remarca in piata de dormitoare atat prin design, functionalitate, calitate si stil dar si prin pretul accesibil . Dormitorul Paris este realizat din elemente de lemn masiv de tei si fag.


Cumpara Dormitor Paris Mobilier dormitor in Arad România — de la S. Vand dormitor model paris, in cutie nu a fost montat niciodata este nou. Poza Tablou living, dormitor - Paris - bulevard interbelic (1) - ulei in.


UbyMob, mobila Pascani pret de producator si ani garantie. Adorama va ofera o serie de modele de dormitoare din lemn masiv si mobila. Creeaza wishlist pentru a solicita o oferta de pret.


Specialistii Noblesse Interiors iti stau la dispozitie pentru a te sfatui in vederea alegerii mobilierului pentru . Dormitor Saigon Dormitor Ana Dormitor Claudia Dormitor Florenta Dormitor Paris Dulap usi glisante Dormitor Tintoretto Dulap usi glisante Dormitor Dormitor . Dormitor Vivien paris Pret 34lei Relatii la tel 0737491108.