miercuri, 9 decembrie 2009

Perne puf gasca pucioasa

Perna cu umplutura din puf si pana de gasca, confortabila, calitativa si moale, perfecta pentru un somn linistit, fata fiind confectionata din bumbac . Confectionate in prestigioasa fabrica romaneasca de asternuturi Ralex Pucioasa, seturile de pilota si perne din puf de gasca va vor aduce un plus de confort in . Pernele din puf de gasca sunt recunoscute pentru rezistenta in timp , cu un contin.

Pilote si perne din puf de gasca 1 - Pilota este umpluta cu puf de gasca 1 si fata este din bumbac 1. Culori pilote: rosu, portocaliu, roz, lila, albastru, . Daca iti doresti o perna de cea mai buna calitate, din puf de gasca, fabriaca la Pucioasa, te asteptam. Export - 50xcm, Calitatea I Perna pe care dormim influenteaza calitatea somnului si odihna.

Pilota anotimpuri 180x200cm fabricata in Romania la Pucioasa cod PG9. SET Pilota iarna din puf de găscă 1 + perne dreptunghiulare 50x70cm cod . Set pilota 200x2cm + perne puf de gasca Pucioasa, produs din gama Accesorii. Set pilota 200x2cm + perne din puf de gasca 50xcm. Aceste pilote sunt confectionate de angajatii societatii noastre in Pucioasa. Pernele din puf de gasca sunt recunoscute pentru rezistenta in timp va ofera un ex.


Pachetul Puf de Gasca contine Pilota + Perne din puf de gasca Pilota este umpluta cu puf de gasca de cea mai buna calitate. Set pilota 1 puf gasca + perne puf si pana. Set pilota 200x2cm + perne din puf de gasca 50xcm Confectionate in prestigioasa fabrica romaneasca de asternuturi Ralex Pucioasa, seturile de .

Magazine şi preţuri - Plapume, perne Ralex Pucioasa Perna din puf de gasca 50xcm 3RON! Vand un set pilota 200x2cm + perne puf de gasca Pucioasa. Produsele sunt aproape noi (o luna de folosire).


Perna puf de gasca 50x70cm-Casa New Fashion. Pentru a va bucura de cele mai moi perne, .