miercuri, 9 decembrie 2009

Grauri combatere

Graurii daunatori la Vita de vie, Afin de Cultura, Cires, etc. Combaterea graurilor presupune luarea de masuri speciale, simultan si pe o perioda extinsa de timp. Cea mai mare parte a graurilor traieste in padurile mari, o parte considerabila s-a obisnuit sa convietuiasca cu omul, in special datorita faptului ca acesta le .

Etichete:alarme acustice pentru pasari, alungarea graurilor, aparate pentru grauri, bird repeller, combatere grauri, detectare pasari, dispozitive pentru pasari, . Sunt un ecologist convins, dar graurii au ajuns o adevarata pasoste. Combaterea pasarilor pradatoare la vie si pomi - Forumul Softpediaforum. Professional Zone › Agricultura › Dezbateri. Initial am crezut ca au dat iama oarece ciori cu doua picioare, dar apoi am vazut stolul de grauri.


Solutii si aparate pentru alungarea pasarilor precum ciori, vrabii, grauri, randunele, de pe campii, aeroporturi, stresini, burlane, zone industriale, biserici, hale, . Combaterea pasarilor daunatoare care ataca culturile agricole si viata albinelor se face prin utilizarea unui dispozitiv antipasari cu ultrasunete si alarma. Nu se poate intervenii impotriva graurilor, sunt o specie protejata. Combaterea graurilor presupune luarea de masuri speciale care sunt costisitoare si incarca . Nu stiu cum sa fac sa-l protejez de grauri , care cum apar fructele , le ciugulesc si .