marți, 8 decembrie 2009

Taierea ciresului video

Rating is available when the video has been rented. Am facut o coroana cu centrul deschis si sarpante. Făcute sever, tăierile la cireş întârzie intrarea pe rod.

Schemă de tăieri la pomii care rodesc pe varful ramurilor . Buchet de mai este cea mai scurta ramura de rod la samburoase, care ajunge la 8-cm in cazul ciresului. Intrarea pe rod a ciresului difera in functie de soi, primele fructe formandu-se la 3-4. Ciresul isi cicatrizeaza greu ranile si nu se recomanda taierea ramurilor .

Cum bine știm, sâmburoasele - în special cireșul și vișinul - se taie vara târziu și toamna devreme, în august-septembrie. Modalitati de intretinere, de curatare si de plantare a ciresului. In cazul ciresului, visinului si piersicului, taierile de intretinere pot fi facute dupa.


In cazurile in care coroanele au fost formate piramidal, taierea de intinerire se . Ciresul este un pom a carui coroana poate ajunge la 8-m, este foarte. Tăierea de formare la cireş şi vişin Cum bine știm, sâmburoasele – în special cireșul și vișinul – se taie vara târziu și toamna devreme, .