marți, 22 decembrie 2009

Simboluri intretinere materiale textile

Te-ai intrebat ce inseamna simbolurile de pe etichetele hainelor tale? Ele iti arata cum sa iti ingrijesti corespunzator hainele, dar si tratamentul maxim pe care il . Ce reprezinta eticheta de pe haine: semne folosite, simboluri etichete haine sau cum sa ne curatam mai bine si mai rapid hainele?

Unele simboluri de intretinere a hainelor sunt intuitive, ca „spalare de mana”,. Imprimarea simbolurilor pe etichetele textile necesita utilizarea unor consumabile ce asigura rezintenta la caldura si abraziune, in conditii de . Cunoscand informatia pe care simbolurile de pe eticheta hainelor ti-o.


Intretinerea hainelor din piele: sfaturi de care trebuie sa tii seama.

Cel mai frecvent simbol de pe etichetele rufelor. Materialele textile pot fi curăţate la o curăţătorie chimică cu un sistem de . Fiecare haina sau material pe care tu le cumperi sunt insotite de . In imaginile de mai jos gasiti si simbolurile aferente materialelor folosite in incaltaminte, deasemenea .

Etichetele de intretinere: Un mod usor de a prelungi viata h. Reproducerea oricarui material de pe acest site este strict interzisa. Spalare cu masina, Inalbire, Calcare, tratament interzis, Stoarcere in tambur, Curatare chimica, Moderarea tratamentului. Simboluri folosite pentru marcarea instructiunilor de intretinere pe produse textile . ETICHETE HAINE si alte PRODUSE TEXTILE - SIMBOLURI GRAFICE. Noile tehnologii textile folosite in producerea fibrelor sintetice.


In sfarsit, „metoda de curatare si intretinere” este indicata printr-o serie de simboluri. Cum „citim“ simbolurile specifice de pe etichetele produselor textile ? Simboluri de etichetare pentru operaţia de spălare. Materialele textile cu finisaje speciale pot necesita temperaturi de călcare mai coborâte.


Iată câteva simboluri utile pentru întreţinerea hainelor dumneavoastră: Spălare. Spălare la masină la temperatura indicată pe simbol:.


Accesați Ghid simboluri curatare etichete textile - Ghidul SIMBOLURILOR de curatare de pe.