miercuri, 16 decembrie 2009

Sina perdea cu masca

Vizitati site-ul nostru pentru a vedea intreaga gama de produse. Clasicele şine de perdea cu măşti decorative în tonuri discrete cum sunt albul sau argintiul, .

Sina perdea din PVC canale, cu profil pentru fixare masca. Sina lavabila pentru perdea, cu canale, miez din conglomerat lemnos infoliat in plastic, gaurita . Sina perdea din PVC model canal, cu profil pentru fixare masca. Sina lavabila pentru perdele, cu canal, miez din conglomerat lemnos infoliat in plastic, .

Sina lavabila pentru perdea, cu canale, miez din conglomerat lemnos . Categorii: Decoratiuni si accesorii amenajari interioare, Sine perdele, Sine PVC. Masca PVC pentru sinele de perdele GAR-5-Alb-86infrumuseteaza si da eleganta.


Aceasta se monteaza pe sina e mai lata si e disponibila in mai . Sina lavabila pentru perdea, cu canale, miez din conglomerat lemnos infoliat in plastic, gaurita pentru montaj pe plafon. Disponibila in diverse dimensiuni, este . Comparatii de preturi (oferte, de la 9RON).


Cumpara Sina perdea Vidella Acu canale set cu accesorii 150cm online de la eMAG. Pentru a masca rejansa si agrafele sau clemele cu care sunt prinse .

Sistem prindere perdele - ce sa aleg - galerii sau sine? Exista de asemenea posibilitatea sa acoperim sina cu o masca speciala cu fata . Monatrea pe galerie nu mi prea place si ma gandeam la sina dar nu atiu cum se pot masca carligele in care se agata perdeaua.


Sina are canale: unul pentru perdea si unul pentru draperie.