marți, 15 decembrie 2009

Reteta chiftele vegetariene

Ingrediente: 250g naut, lasat peste noapte la inmuiat, ceapa medie, . Nu ai chef sa mananci carne si iti doresti sa mananci ceva mai sanatos decat de obicei? Chiftele fara carne sunt o alternativa rapida si gustoasa in bucatarie atat .

Aproape in fiecare reteta de chiftelute vegetariene adaug verdeturi precum patrunjel sau marar. De cand a venit primavara incerc sa fac mai multe mancaruri din legume si in general imi plac legumele in orice combinatie. Reteta Chiftelute rapide din legume crude - de post (reteta casei) din categoriile Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post, . Postarea de astazi trebuia sa fie despre semintele de in (sau de chia) care, odata amestecate cu apa, se pot transforma intr-un inlocuitor de .

Retetele Vegetariene reprezinta una dintre cele mai eficiente cai pentru a ne. Aceste chiftelute de post sunt extraordinare. Aceste chiftelute de post se pregatesc extrem de usor, se pot face si cu o seara inainte si sunt bune atat calde cat si reci. Retete culinare : Chiftele din legume la cuptor, Reteta postata de timea in categoria Mancaruri de. Retete usoare - acesta e secretul pentru ca un regim vegetarian sa aiba succes.


Iti dam o idee pentru a-ti diversifica meniul: chiftelute de naut . Alegand sa pregatesti aceste chiftele vegetariene, nu doar vei castiga. Reteta zilei de astazi te va cuceri, cu siguranta, pentru ca se prepara in . Naut fiert 2g Morcov ras marunt 1g Ceapa alba buc una.

Vă prezentăm astăzi o serie de reţete de chiftele, dintre cele mai. Mod de preparare chitele de legume (varianta ovo-vegetariană). Puteti face chiftele de post din cartofi, urmand aceasta reteta, din dovlecei, sau din naut, acestea din urma numindu-se falafel, o delicioasa . Reteta usoara si rapida de chiftele vegetariene de cartofi in crusta de pesmet.


Chiftele vegetariene fara faina, pufoase si gustoase.