luni, 21 decembrie 2009

Aparat varachet de vanzare

Vand noul model de aparat cu baterii pentru efectuarea tratamentului. Foloseste doua baterii R (cele mai uzuale) . Oct 2014Oferta pentru toate produsele apicole - Apicultura - Forum.

Aparat cu baterii pentru efectuarea tratamentului - Varojet. Sept 2011Mai multe rezultate de la forum-anunturi. Aparatele sunt noi confecționate de către mine și probate înainte de expediere. Acest aparat are o serpentina din fier-otel la fel ca .

Rofuretto Antivarroa -aparat tratament albine. Vand aparate pentru tratament contra varroa , tip Furetto , care functioneaza pe principiul vaporizarii solutiei de amitraz (folosita in varachet). Se pliaza fitilul impregnat in prealabil cu substanta de tratament (de exemplu Varachet sau Varatraz), se aseaza pe sita . Vand aparat pentru tratament contra varroa , tip Furetto , care functioneaza pe principiul vaporizarii solutiei de amitraz (folosita in varachet).


Varojetul este aparat care usureaza efectuarea tratamentelor anti Varroa cu Varachet. Are un motoras cu elice actionat cu doua baterii care . Prezentare stup orizontal si aparat tip furetto. Varoua dupa al 4-lea tratament cu varachet forte.


Apicultura Produse Asemanatoare cu: Varachet Forte - PRET incepand de la Lei.