joi, 24 decembrie 2009

Tonomat muzica cu fise

Servicii, afaceri, echipamente firme Meseriasi - Constructori. Jukebox Tonomat Muzical Wurlizer C-11 an 197 vintage, rar. Aparatul l -am achizitionat acum luni cu 20lei fara tva.

Palais Royale Saloon din San Francisco, a fost instalat primul tonomat (juke box) cu fise din lume. Automate universale, tonomate muzicale, automate pentru tigari, automate pentru bauturi reci, etc.


Design atractiv, sisteme de plata moderne, securitate sporita, . Jetoane numismatica Produse Asemanatoare cu: Fise, jetoane tonomat muzica - PRET incepand de la Lei.

Publica rapid aici anuntul tau fara inregistrare pentru o vizibilitate online maxima. Tonomat muzical NSM 120C de vanzare, full revizuit atat electronic cat si mecanic.


Intr-o zi de mai, in 188 in Statele Unite era patentat primul tonomat muzical cu fise. Era o cabina facuta din lemn de stejar, iar prima a fost . Cu ceva timp in urma am cumparat un tonomat de muzica ce functioneaza prin introducerea de fise(moneda de bani),doar asa . Tonomatul este considerat un simbol al anilor dominaţi de muzica rock'n'roll. Aparat cu discuri muzicale care se schimbă automat prin introducerea unei fise, folosit mai ales la baruri și restaurante.


Automate universale, tonomate muzicale, automate pentru tigari, automate. Tonomatul este un aparat,pick-up, care difuzeaza muzica contra cost.

Definitia cuvantului: tonomat, dictionar, dex roman online, ce inseamna?