duminică, 20 decembrie 2009

Masa din lemn rustica

MASA CU PICIOARE DREPTE, MASIV Dim ( cm). MASA MASIVA CU PICIOARE PATRATE, CU TABURETE MASIVE Dim ( cm). Mobilier de gradina, mobila stil rustic, unic si modern, lemn natural.


Mobilier masa de gradina, banci si scaune de gradina, balansoare, foisoare, pergole, . Mobilier Rustic , Mese , Scaune , Banci , Leagane din lemn etc 0745364928. Set Scaune + masa la pretul de 6Lei.


Masa din lemn masiv rustica executata manual.

Mai exact materialul este radacina de nuc , produs unicat si se executa doar la comanda. Daca alegeți lemnul de bra va rezulta o formă aproape cilindrică, dar .

Vezi că ți-am scris despre orădenii de la Rustic Design,. Inițial am vrut să desfacem paleții pentru a recupera lemnul. Leagane de lemn , Carute de lemn , Balansoare de lemn ,Fantani rustce , Jardiniere , Ghivece , Mese si banci rustice, Cotet de . Masa lemn masiv - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.


Masa in stil rustic din lemn masiv - Mobilier, Mese si seturi de masa. Masa din lemn rotund cu blat din lemn de brad ! Se poate face la dimensiunea cerută de dvs ! TV luata din basme sau luand masa aproape de. Cel mai intalnit tip de masa rustica gradina este Masa Rustica din Lemn Rotund ce se caracterizeaza prin masivitate si impresioneaza prin aspectul rustic . Mobilier Gradina Lemn la Comanda: Foisoare din Lemn, Pergole Gradina, Leagane si Balansoare Lemn, Masa cu Bancute, Casute din Lemn pentru Copii, .