joi, 10 decembrie 2009

Spargatorul de nuci youtube

Spectacol oferit si realizat de Casa de Balet in colaborare cu Teatrul Ion Creanga Bucuresti. Razi zi de zi cu NOI ↓ ↓ ↓ Please LIKE COMMENT AND SUBSCRIBE ! Desenul animat Spargatorul de Nuci dublat in limba romana.

Ceaikovski Spargatorul de nuci, suita simfonica. Spargatorul de nuci (Tradus in Romana) DATR - Duration: 24:14. Spargatorul de nuci (Tradus in Romana) datr Aboneaza-te: Cel mai tare canal de desene animate.


Spectacol special de sarbatori organizat de Casa de Balet in colaborare cu Teatrul Ion Creanga.

ONT - Tchaikovsky - Spargatorul de Nuci - Valse des Fleurs - Duration. Cantabile au sustinut un Concert Cameral DEOSEBIT DE.

Spargatorul de Nuci - decembrie 20Palatul Copiilor Bucuresti Danseaza elevii scolii Bucharest. Spargatorul De Nuci Poveste Desene Animate in Romana. Vă invităm la spectacolul Spărgătorul de Nuci, Balet în două acte, de Piotr Ceaikovski, Duminică, 2. Basmul incepe atunci cand Barbie, care joaca rolul Clarei, primeste de la matusa ei preferata un minunat spargator de nuci, din lemn. Despre filCu toți cred ca știți povestea Spărgătorului de nuci.


Iata ca aceasta poveste este transpusa și într-o poveste pentru cei mici care o are ca . Spărgătorul de nuci (rus. Щелкунчик, Șcelkuncik) este un balet de Piotr Ilici Ceaikovski (opus 71). Libretul: Marius Petipa, după versiunea lui Alexandre Dumas .