luni, 14 decembrie 2009

Canapea englezeasca

Canapeaua a costat1000€ si arata ca una noua! O vand urgent pentru ca am plecat din tara. Mobilier Chesterfield gata executat sau la comanda: canapele Chesterfiel fotolii.

Mobilier 6EUR - REDUCERE - Canapea Chesterfield englezeasca. Canapea in stil englezesc: Stilul englezesc este unul aparte, ce promoveaza o eleganta deosebita.


O canapea specifica acestuia are bratele . Luna ce urmeaza este o luna dedicata stilului englezesc.

Aceasta canapea eleganta se potriveste fara efort atat in locuintele moderne, cat si . Canapeaua Chesterfiel clasica, sobra, tipic englezeasca va fi mereu punctul central al unui interior. Potrivita atat pentru living-uri cat si pentru birouri elegante, . Canapea englezeasca cu pernute si fotolii,lemn masiv,tapiterie foarte buna. Dimensiuni c, Antic Shop este un magazin online de Antichitati cu o. Dimensiuni: canapea: 100x147xcm; fotolii: 98x57xcm Cod produs: 150927.


Dimensiuni canapea:lungime 90m,latime 85cm,inaltime cm. Canapea din piele englezeasca lucrata pe cadru din lemn masiv , culoarea coniac, stare aproape noua.

Un interior in stil englezesc imbina clasicul si traditia cu nevoile practice ale. Canapea din catifea turcoaz si covor din lana englezeasca in dungi colorate.


Published June 2 20at 6× 6in Amenajarea livingului cu diverse covoare . Tapiterii din stofa, piele sau piele ecologica pentru canapele si fotolii care se asorteaza cu ambientul casei tale. Canapea clasica stil englezesc Chesterfield Patchwork A-350VC.


Materiale: picioare din lemn, tapiterie . Mobilier modern atemporal;mobila;mobilier living;canapele;fotolii;scaune;mese.