vineri, 25 decembrie 2009

Corp pentru cuptor

KD60H sistem modular Fantasy la cel mai bun pret. Vezi disponibilitatea din Praktiker-ul de langa tine . METOD corp suspendat cuptor microunde, alb, Herrestad alb Lăţime: 60.

Corp cuptor bucatarie Rebeca stejar cm la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria BUCATARII . Bucatarie Martplast - corp optional inferior 3060x52xcm.


In continuare ne ocupam de construirea unei bucatarii si astazi vorbim pas cu pas despre cum se poate obtine un corp pentru cuptor.

Astazi ne indreptam atentia din nou catre zona de bucatarie si invatam cum se face un corp pentru cuptor. Acest corp este adaptat pentru încastrarea unui cuptor. Cadrul este realizat din pal melaminat alb iar frontul sertarului este realizat din pal melaminat, de diferite . Corp inferior pentru cuptor, 60x50xcm, cires, fara blat. Corp inferior de bucatarie cu sertar, 80cm, Wenge. BucătăriiSistem modular Nova - Inferior cuptor. Corp inferior de Bucatarie pentru cuptor.


Lungime: cmAdancime: cmInaltime: cm. Acest corp este adaptat pentru incastrarea unui cuptor.

Cadrul este realizat din pal melaminat alb. Finisarea placilor corpului ofera rezistenta la zgarieturi iar . Corp inferior pentru cuptor incorporabil cu sertar Zebra negru. Din aceeasi categorie: Comentariile acestei poze: 0 . Descriere: Corp inferior din pal pentru cuptor incorporabil; Este format dintr-un sertar, un spatiu pentru cuport si .