duminică, 13 decembrie 2009

Gura leului inmultire

Semintele de gura-leului se seamana de obicei la inceputul lunii martie, in rasadnita calda sau la inceputul lunii aprilie, in rasadnite. Floarea Gura leului (Antirrhinum majus): Ingrijire, Inmultire, Intretinere, Descriere, Udare, Fertilizare, Varietati, POZE.

Flori de gradina - ghivece cu Gura Leului. Gura leului se inmulteste obisnuit prin seminte. Florile de Gura Leului au o gama larga de culori, de la nuante pale pana la rosu vibrant. Aceste flori sunt ideale pentru aranjamente florale si .

Gura leului se inmulteste, pentru a-si mentine insusirile, prin butasi, recoltati vara sau la inceputul toamnei, iernand plantele inradacinate in rasadnite reci. Gura leului (Antirrhinum majus) e o planta decorativa foarte placut mirositoare, aspectuoasa si usor de intretinut.


O putem gasi in doua variante: gura leului pitica . Gura leului se inmulteste, pentru a-si mentine insusirile, prin butasi, recoltati vara sau la inceputul toamnei, iernand plantele inradacinate in rasadnit reci. Gura-leului este o planta de gradina cu flori foarte frumoase,.


Inmultirea prin butasi nu se foloseste foarte mult pentru ca este mai dificila.