marți, 22 decembrie 2009

Cada baie 100x70

Gala Fedra Cada otel emailat 130xcm, de incastrat. Roca Contesa-Banaseo Cada otel 100xcm, de incastrat. La Dedeman puteti alege oricare din cele 1produse din categoria CAZI DE BAIE.

Preturi pentru CAZI DE BAIE de la 5lei. Pagini similareCăzi de baie produse de Fibrex România. Peste de modele unice: drepte, pe colț, rotunde.


Cada Mini este o cada rectangulara din acryl, foarte potrivita bailor de mici dimensiuni.

Caracteristici: Material - Acryl sanitar. Vana dreptunghiulara acril Talia 100xcm. Sifon cu preaplin automat universal cada Besco. Set masca frontala si laterala pentru cada Besco Talia 1cm. CADA ACRIL MINI (FARA PANOU, FARA SUPORT), L. Cada de baie dreptunghiulara ingropata Mini din acril de mm. Cabine de dus, cazi de baie si mobilier baie la pret mic.


Cada de baie din otel Roca Contesa 100x(White).

Pachet Complet - Masca Frontala, Cadru Metalic, Sifon Scurgere si Cada de Baie Rectangulara Fibrocom Uranus, 150x7 Acril. Cumpara Cada de baie Besco Modern 130xcm, material acril, de incastrat online de la eMAG la pret avantajos.


Alegeti din gama noastra variata de cazi de baie de colt, cazi de colt, cazi pe colt, vana baie colt, pret, preturi, ieftine. Comparati preturile magazinelor online la Cazi baie gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai ieftin Cada baie din . Puteti alege din peste de modele de cadite de dus.


In magazinul nostru online puteti cumpara cazi de baie din acril, fonta si otel. Cada de baie din otel Roca Contesa 100x(White) 43lei Cada de baie din .