miercuri, 2 decembrie 2009

Pompa de irigat pe motorina

Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole. GLOBAL TECH ofera motopompe diesel si benzina pentru irigatii, constructii s.

Asiguram intretinere, reparatie si piese pentru orice motopompa. Sunt motopompe pentru irigatii, pentru constructii, edilitare, chimice si pentru aplicatii. Accesorii si piese de schimb originale pentru orice tip de motopompa . Motopompa este dotata cu motor in ptru timpi cu putere de 5.

Cumpărați Pompe de irigare utilizate pe traktorpool. Oferte produse si servicii: pompe pentru irigatii benzina. De ocazie - în stare foarte bună - Pompa de apa Sykes Yakka 1din anul 200 motor Cummins,.


De ocazie - stare bună - Pompa Caprari giranti con carrello porta motore, radiatore e . Avem o gama difersificata de motopompe apa curata si murdara cat si cea mai performanta motopompa apa inalta presiune de pe piata cu h max de refulare . Cere oferta de pret pentru tamburii si rampa irigatii, motopompe, pompe pentru tractor. Motor: IVECO, cilindri, combustibil: motorina.


Agro-Catalog ofera Pompe si Motopompe pret importator,Pompe,Motopompe benzina,. Motopompe irigatii cu suport, pompe electrice pentru gradina.

Comparati preturile magazinelor online la Pompe gasiti cel mai mic pret,. Ruris Craiova, motopompa de irigat PPse . Motopompa - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.


Motopompa irigat HECHT 36- Pompa gradina. Mix Equipenet Srl va ofera pompe, motopompe si instalatii de irigat cu tambur, fabricate in Italia de catre NETTUNO respectiv IRRIMEC, care cresc vizibil . Motopompa apa diesel Visoli TDH80CL este o motopompa de presiune pe toli capabila sa. Cumpara Pompe Hidrofoare Categorie produs Motopompe de la eMAG.


Pompa cu motor pe benzină GARDENA este ideală pentru utilizarea flexibilă,. Datorită motorului în timpi acţionat cu benzină, pompa compactă, mobilă şi . Motopompa Ruris PPse utilizeaza cu succes la lucrarile de irigatie prin aspersie sau inundare, precum si la instalatiile de udare prin picurare.