miercuri, 2 decembrie 2009

Indoirea manuala a tevilor de cupru

Cu peste 1de ani de experienta in productia de scule profesionale pentru profesionisti, REMS. Dispozitivul de rulat o4-3este proiectat sa asigure indoirea prin rulare a profilelor cu dimensiunu.


R 220) se pot îndoi manual la rece sau folosind un aparat special de.

Echilibrarea alungirii termice ale ţevilor – dilatarea. Dispozitiv manual îndoire ţevi Cu, set 10- 12- 15- 18- mm în cutie.


Pot fi indoite tevi de pexal pana la Ø mm si tevi de cupru moale pana la Ø mm. Pentru îndoirea manuală a țevilor din pexal (MLP) Ø - mm .

Oferte produse si servicii: indoire tevi cupru. Producatori, distribuitori, furnizori - SETURI DE INDOIRE TEVI 1119-01 Cleste manual ptr.

Semifabricatele supuse operaţiei de îndoire sunt:table,bare,ţevi,sârme,profiluri. Ideea e ca in continuare se foloseste forta manuala dar acea piesa. Gama dimensională de bază a ţevilor de cupru Atenţiune: 1. R 220) se pot îndoi manual la rece sau folosind un aparat. Manual Didactic GENUS - Versiunea 2V0_ianuarie 2007. Mufe şi puncte de ramificaţie executate manual 6. Actionare manuala cu ajutorul unui levier infiletat.


Capacitate de indoire : ø 6-mm, cupru ø depinzand de. Acest dispozitiv se utilizeaza pentru indoitul tevilor de cupru cu diametru de mm si mm.


Destinat îndoirii ţevilor și tuburilor din cupru, aluminiu, oţel placat până la maxim 180°. Poate fi utilizat manual, montat într-o .