joi, 3 martie 2016

Bormasina cu acumulator bosch pret

Masina de gaurit si insurubat Bosch magazine, preturi, oferte. Bosch GSR 1440-Li Alpha este echipata cu acumulator Li-Ion de. Producator: Bosch Model: PSR Descriere Bosch PSR este o bormasina usoara si .

LI Masina de gaurit si insurubat cu acumulator Li-Ion, 2Ah, 30Nm. Preturile contin TVA Livrare gratuita . Pagini similareAcum zile - Magazin online cu scule profesonale BOSCH,.


Preturi pentru SCULE ELECTRICE CU ACUMULATORI de la 5lei.

Bormasina F0152016AA cu acumulator Ni-Cd de 12V si capacitate 1. Bosch psrbormasina de mana cu acumulator autofiletanta. Bormașina autofiletanta Bosch profesională Li-Ion. Masina de gaurit si insurubat cu acumulatori Bosch PSR 14. V, 700RPM, Spot luminos, Accesorii la eMAG, pret avantajos. Iar faptul ca este si bormasina iti scurteaza enorm munca. Store comercializeaza bormasini cu acumulator de la Bosch, Makita, Skil si altii.


Asiguram garantie, service si accesorii pentru toate produsele! Sorteaza dupa Promotii Pret crescator Pret descrescator Cele mai vandute.

Bosch - GSR 1800-LI - Masina de gaurit-insurubat cu acumulator V. Bormasina Metabo profesionala este dotata cu acumulatori cu tehnologie Li-Ion de 18V. Sorteaza dupa: Relevanta Oferte Recente Pret Timp ramas.