joi, 24 martie 2016

Canapea vintage pret

Canapea divan vintage, stil Biedermeier, Art Deco, stare excelenta. PRET REDUS:Canapea de lux Chesterfielstil baroc,vintage,piele naturala. Canapea vintage din piele intoarsa, f groasa(nu este imitatie)culoare tabac foarte .

Canapele Vintage, Epoca, stil Baroc cu un Design Senzational ce fac cu adevarat diferenta in locuinta dumneavoastra. Canapele Fotolii Exista produse.


Pret: ascendent, Pret: descendent, Nume . Cu tapiţeria din pânză vernil şi perne cu aspect vintage, o canapea Havana este melanjul perfect de vechi şi nou.

Mobila vintage - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. DCR- Canapea Rockstar locuri clasica cadru auriu tapiţerie alba.

Chiar si mobila ca la IKEA, dar la un pret mai mic. Uneori specificatiile sau pretul pot fi eronate. Vezi pret pentru Canapea Retro Fifties Red vintage living , unul din produsele promovate de DecoStores. Vezi pret pentru Canapea extensibilă Alvar Azure vintage living , unul din produsele promovate de DecoStores. Vezi pret pentru Canapea extensibilă Sigvard Pistachio vintage living , unul din produsele promovate de DecoStores.


Mobila Dalin, este o companie romaneasca producatoare de canapele si mobilier tapitat. Alege-ti mobila la comanda, canapele extensibile in Bucuresti, mobila de dormitor cu preturi reduse, canapea, living, zeci de modele clasice sau moderne. Canapea Vintage cu schelet metalic , tapiterie din velour , stare forte buna.


Canapea Louis al XV-lea de catifea rosie + fotolii la pretul de 40NEGOCIABIL!