miercuri, 9 martie 2016

Tehnoton splendid 07 pret

Masina de spalat semiautomata Splendid Tehnoton cu storcator la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din . Magazine şi preţuri - Masini de spalat Tehnoton Splendid de la 55RON!

Splendid07) Producator: Tehnoton Model: Splendid Caracteristici Tip . Masina de spalat: consultati oferta pe compari, cumparati la cel mai bun pret din. Producator: Tehnoton Model: Splendid Caracteristici Tip incarcare: . Tehnoton Splendid Lista de preturi - cel mai mic pret, preturi.

Tehnoton Splendid de la 5RON - compara ofertele din magazine! Afla detalii despre Tehnoton Splendid 0 vezi parerile altor utilizatori, specificatii si . Culoare, Alb, Capacitatea cuvei (până la semn), litri.


Sarcina normală de spălare rufe uscate, kg. Vă felicităm pentru achiziţionarea acestui produs TEHNOTON. Modelul Splendid este dotat cu un sistem de încălzire a apei de spălare.


Masina de spalat semiautomata Tehnoton Splendid 07. Masina de spalat rufe semiautomata Tehnoton Splendid 1. Masina de spalat rufe Tehnoton Splendid .

Masina de spalat semiautomata Tehnoton Splendid cu incalzitor si storcator. Preturile afisate sunt exprimate in RON (lei) cu TVA inclus si Timbrul Verde.


Masina de spalat rufe semiautomata Tehnoton SPLENDID 0 kg, 13rpm,. Tehnoton SPLENDID 0 kg, 13rpm, incalzitor si storcator la preturi mici. Tehnoton Masina de spalat semiautomata Tehnoton Splendid 1. Alb - 5Lei In Stoc, Masini De Spalat, Masini.


Masina de spalat rufe cu incalzitor si storcator Tehnoton SPLENDID07 . Cumpara Masina de Spalat Semiautomata TEHNOTON SPLENDID Sistem de incalzire a apei Storcator de la Neomax. Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE . Masina de spalat semiautomata cu incarcare .