duminică, 6 martie 2016

Mobila monalisa dormitor

Dormitoare Moderne din Import sau produse in Romania. Mobila de dormitor la Comanda sau din stoc la cele mai bune preturi.

Dormitoare Clasice din Lemn Masiv, MDF si PAL Furniruit cu Stejar si Fag patinat si lacuit. Modele mobila de dormitor in stil clasic si elegant.


Patul este poate cea mai importanta piesa de mobilier a dormitorului.

Paturile trebuiesc alese cu grija si trebuie sa asigure odihna binemeritata dupa o zi de . Mobila din MDF urmareste o linie moderna si avangardista. Mobilier lucios in ALB, MOV, NEGRU, ROSU cu finisaje de lux. Mobila COPII si TINERET, Mobila Camere Tineret, Dormitoare Copii.


La Mobilierul tinerilor si copiilor, fete sau baieti, asortam culori in ton cu varsta. Dormitor Clasic executat din MDF si PAL furniruit cu stejar si fag.


Berry, Mobila dormitoare lemn cu aspect masiv si . Mobila Dormitor Completa, Sifonier cu Usi Glisante - Oglinda - Pret de Fabrica.

Cele mai mici preturi pentru set dormitor complet. Mobila Dormitor Ghalatea fabricata din Pal Alb Lucios de mm cu insertii de Violet - cant ABS mm. Sifoniere si Dulapuri cu usi glisante sau normale.


Comercializam toata gama de sifoniere cu doua usi, trei usi sau chiar cu cinci usi, din MDF sau PAL. Mobila dormitoare si camere de copii din MDF alb lucios.