luni, 28 martie 2016

Emag autoturisme

Platesti numai dupa deschiderea coletului. Black Friday 20pică pe data de noiembrie. Emag nu mai are, însă, răbdare, și lansează ofertele pe noiembrie.

Ofertele de autoturisme de black friday 20este cu mult mai bogata fata de cea de anul trecut. MAG lanseaza de Black Friday la vanzare, in premiera pentru comertul online din Romania, de autoturisme marca Dacia, For Mitsubishi, . MAG lansează de Black Friday la vânzare, în premieră pentru comerțul online din România, de autoturisme marca Dacia, For Mitsubishi . Tiriac Auto lanseaza, in cadrul campaniei Black Friday, un proiect in premiera pentru comertul online din Romania, in parteneriat cu eMAG.

Cum era de aşteptat şi anul acesta vor fi reduceri de Black Friday pentru produse din domeniul auto. Primul care şi-a anunţat ofertele pentru . Automobilele de mai sus reprezinta numai trei exemple dintre toate ofertele eMAG pentru masini din 2013.


Site-ul eMag a fost oprit dupa miezul noptii, iar in locul paginii principale a fost introdus un filmulet care arata depozitul magazinului si explica in imagini efortul . România, Emag a început să vândă anul acesta de Black Friday autoturisme.