vineri, 25 martie 2016

Culoarea gri se asorteaza cu

Pe un desen da foarte bine cu un roz mai sters, usor flausat. Care sunt culorile pe care le poti asorta usor si care sunt cele pe care trebuie sa. Ai tenul palid si esti bruneta sau satena inchis, ar fi bine sa optezi .

Visiniu se asorteaza cu albastru, gri, portocaliu deschis, nisip,. Rosu-zmeura merge combinat cu alb, negru, culoare trandafirului de damasc.


Tone (nuanţă neutră) se obţine adăugând în culoarea cheie gri (alb+negru). Bej: cu albastru, maro, verde smaral negru, roşu, alb.

Gri: merge bine cu culorile capricioase: fuchsia, roşu, mov, roz, albastru. Culoarea gri este folosita adesea in calitate de culoare de baza, pentru. Există doar câteva reguli referitoare la asortarea culorilor atunci când.


Culori neutre – alb, negru, gri; Culori reci – albastru, verde, tonuri de . Alb-negru-gri-maro=sunt culori primare si nonculori si merg la orice . Dupa cum cu siguranta stii deja, in acest sezon culoarea gri constituie una dintre. In functie de preferinte, o poti asorta si cu alte culori, cum ar fi roz, portocaliu, .