vineri, 4 martie 2016

Paleta culori vopsea lavabila interior savana

Alege din paleta de culori savana pentru vopsea superlavabilă sau pentru tencuieli şi vopsele structurate, culori şi nuanţe de culori. Culorile anului, stiluri de design, şabloane creative, culori savana, pentru a fi în.


Paleta cromatică folosită în combinația „Delicat” are ca dominantă culoarea.

Alege culorile recomandate de savana, pentru o casă în ultimele tendinţe. Combină în căminul tău culorile alese de specialiştii savanaculoare. Paleta largă de culori stimulează creativitatea şi vine în completarea . Un site inspiraţional despre universul nuanţelor din casa ta, idei de design interior, stiluri de amenajări, tendinţe în decorarea .

Vopsea lavabila Savana cu Teflon este o vopsea superlavabila pentru interior cu Teflon, pe baza de copolimeri acrilici in dispersie apoasa, pigmenti, extenderi . Mărci și produse Fabryo Corporation: vopsea lavabilă, amorse pentru.

Lansarea campaniei savana culoare, prima campanie integrată de promovare a culorii în redecorare. SCS (savana color safari) cu un paletar propriu de peste 1. Notă: Alte mii de culori disponibile: Cartela IRIS Cartela RAL.


Categorie: Coloranti pentru vopsele lavabile. Vopsea superlavabilă colorată, pentru exterior LTR PRET IN FUNCTIE DE CULOARE.


Paleta largă de culori vine în completarea performanţelor dovedite în timp. Vopsea lavabila interior Savana cu teflon alba litri. VOPSEA BUCĂTARIE ALBĂ VOPSEA LAVABILĂ INTERIOR STICKY BAIEBUCĂTĂRIE ALBĂ. Vopsea lavabila colorata recomandata pentru zugravirea suprafetelor de la interior, disponibila pentru colorare. Beneficii: 10culori moderne;; puterea mare de acoperire;; rezistenta la intemperii;; se aplica foarte usor.


Noua vopsea lavabila colorata ofera consumatorilor acelasi.