luni, 14 martie 2016

Stingator cu spuma

Interzis a se folosi asupra oricarui conductor de electricitate Recipientul pentru acest tip de stingator este realizat din tabla de otel , robinetul este din alama, . Stingatorul portativ presurizat permanent tip SM . Stingatorul portativ presurizat permanent tip SM este destinat stingerii .

STINGATOR CU SPUMA MECANICA PRESURIZAT PERMANENT. UTILIZARE: Sunt utilizate la stingerea inceputurilor de incendii din clasele A si B, atat in . Stingatoarele cu spuma mecanica pot fi umplute cu solutie spumanta care rezista la inghet pana la temperaturi de -30C.


Stingator cu spuma aeromecanica, portabil, l, model SM6.

Substanta de stingere: Solutie spumanta AlphaB-30; Cantitatea nominala de substanta: l . Stingătoarele sunt principalul mijloc de intervenție pentru stingerea. Stingatoarele cu spuma aeromecanica tip SM sunt presurizate permanent cu azot , gaz ecologic fara variatii de presiune la schimbari de temperatura.


Stingatoare portabile cu spuma mecanica presurizate permanent. Se utilizeaza la stingerea inceputurilor de incendii din clasele A,B în . Stingătoarele sunt principalele mijloace de intervenţie împotriva incendiilor.


Aceste stingătoare acţionează creând o peliculă de spumă peste foc, spumă ce . Stingatoarele cu spuma mecanica sunt ideale pentru stingerea incendiilor de clasa A si B. Magazinul online de stingatoare de incendiu si accesorii va pune la.

Stingatoare cu spuma mecanica tip SM+ Cadou Semn Stingator si Suport empty. Stingatoare de incendiu Stingatoare cu spuma mecanica. Stingatoarele pe baza de spuma sunt utilizate cu mare eficienta pentru stingerea inceputului de . Un stingător sau un extinctor este mijloc de stingere acționat manual și.


Focar tip 8A ; 144B -Dimensiuni Ø x H : 1x 5-Cantitate ag. Lungime minima jet: m -Prevazut cu furtun . Stingator tip SM6; Stingator cu spuma mecanica, capacitate de litri.


Stingator P stingator P5 stingator G stingator pulbere, stingatoare CO stingator spuma aeromecanica, SM50.