luni, 21 martie 2016

Vopsea pe baza de ulei vegetal

Vopsea de acoperire, pe baza de uleiuri vegetale si pigmenti minerali, extrem de rezistenta la intemperii. Locuitorii Finlandei au stabilit că vopseaua pe bază de ulei nu contribuie la. Vopsea pe baza de uleiuri vegetale modificate, rasini sintetice recomandata pentru protejarea si decorarea suprafetelor din lemn, metal, sticla, beton, situate la .

Stiai ca exista vopsea pe baza de apa sau pe baza de ulei, cu rasini, aditivi si pigmenti speciali care, pe langa aspectul estetic, ofera protectie . Vopsele pe baza de ulei de lavanzatori! Comanda si cumpara Vopsele pe baza de ulei, la un pre avantajosprin intermediul catalogului on-line Allbiz.


Vopseaua Kreidezeit este fara rasina, fapt ce evita producerea de fisuri.

Zincul continut in pigmentul activ intareste de asemenea rezistenta vopselur. Lacul de exterior pe baza de ulei este o solutie de rasini ftalice modificate in ulei vegetal cu adaos de substanta auxiliare si de ameliorare. Reparatii - straturile vechi de vopsea deteriorate sau exfoliate trebuie indepartate si curatate. Produsul este pe baza de rasina ftalica modificata cu ulei vegetal si.


Se recomanda spalarea uneltelor de vopsire cu diluant pentru produse oleo-ftalice.