joi, 31 martie 2016

Cersanit roman

ALEEA PLOPILOR, nr 1 Roman, Neamt, 611047. Dacă folosiți website-ul Cersanit înseamnă că sunteți de acord să utilizați fișierele cookies.


Magazin online + showroom obiecte sanitare Cersanit.

Sobe din teracota CERSANIT, soba teracota, sobe teracota, soba teracota pret. Sobele construite din teracota Roman- ceram încălzesc excepţional de bine şi . Cersanit Romania SA in ProIDEA cataformatii produse – brosuri produse, detalii.


Sediu: RO-6110Neamt, Roman, Aleea Plopilor, nr.

Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in justiţie, . Obiectul din activităţile de bază ale Grupului . Producător de obiecte sanitare și sobe de teracotă. Graficul de mai jos afiseaza evolutia pretului actiunilor CERSANIT ROMANIA SA ROMAN (RMRM) in ultimul an. Utilizand optiunile din partea de sus a graficului . See more of Cersanit Romania by logging into Facebook.


Gama completă de produse şi servicii a companiei S. ProducÂtorul de obiecte sanitare Cersanit România, controlat de grupul polonez Rovese, a înregistrat în primul semestru afaceri de peste 40 . CERSANIT ROMANIA SA, localitatea Roman, judet Neamt.

Adresa, telefon, date de contact Lista complata a firmelor din judetul Neamt. Compania Cersanit România se pregătește pentru inaugurarea celei mai moderne fabrici de ceramică termică din România.


Negocierile contractului colectiv de muncă pentru o perioadă de doi ani, la firma romascană avînd capital polonez, SC Cersanit, au esuat, iar în . Cersanit Roman a avut loc vineri, iunie, un accident de muncă soldat cu fracturarea ambelor mîini a victimei. MODERNIZAREA INFRASTRUCTURII SI ACHIZITIONAREA DE ECHIPAMENTE INALT TEHNOLOGIZATE PENTRU FABRICAREA PRODUSELOR CERAMICE, . A free inside look at company reviews and salaries posted anonymously by employees.


Romanceram este o companie din producătoare de ceramică din Roman, România. Acționarul majoritar al Romanceram este compania poloneză Cersanit SA, . Intreprinderii de Produse Ceramice Roman, inregistrata la.