miercuri, 30 martie 2016

Floare pasarea paradisului pret

Pasarea paradisului (Strelitzia Reginae) este foarte admirata in primul rand pentru florile sale atat de exotice. Floarea are sepalele verticale, portocalii, elegante, . Strelitia-pasarea paradisului de vanzare la cel mai bun pret doar pe terasaverde.

Asteptarea va merita o planta matura poate produce pana la de flori o . Improspateaza atmosfera biroului sau casei tale dand un suflu nou, exotic, prin acest buchet de flori de strelitia asortat cu multa . Ruda de gradul doi a bananei, planta de apartament – Strelitzia (Pasarea paradisului) este una dintre cele mai cunoscute flori tropicale, . Aproape la fel de frumoase precum florile de Strelitia sunt si.

Strelitia sau Pasarea Paradisului este o planta originara din Africa de Sud. De regula, Strelitia este intalnita in combinatii rafinate cu alte flori.


Strelitzia alba – denumita si Pasarea alba a paradisului datorita florii de . Forma unica a florilor este asociata cu pasarea paradisului, datorita culorilor vii, portocaliu si albastru. Taguri: strelitzia, plante, forma florilor, pasarea paradisului, culori vii.


Indrazneste sa oferi cu totul si cu totul alt fel de buchet floral, alegand acest buchet realizat din fire strelitzia sau floarea pasarea paradisului. Forma lor, dar şi culoarea (portocaliu cu albastru) amintesc puternic de splendida Pasare a Paradisului.