luni, 21 martie 2016

Constructii solarii

Un website pentru pasionatii de legumicultura si nu numai. Sere IMD - Sere, solarii profesionale si accesorii - Sarateni. Astfel, dacă bătrânele solarii din lemn garantau producții pe durata a 10-ani, noile construcții cu miez de metal sunt garantate să reziste o .

Article Information: Categorie: Sere si solarii: Iulie 2016. Solarii legume; Solarii capsuni; Solarii profesionale pentru plante ornamentale; Constructii solarii modulare pentru diverse utilizari; Solarii agricole; Solarii de . Solutia noastra: construieste un solar si vei profita la maxim de pe urma.


Casa si gradina Materiale constructii si amenajari.

Teava rectangulara pentru Hale si Solarii, sere.

In mod evident constructia unui solar este cea mai atractivă idee datorită costului redus. Solariile tip tunel acoperite cu folie, sunt cele mai . Există mai multe motive pentru care cineva intersat să facă afaceri la tară merită să investească in constructia de sere sau solarii pentru . Având un palmares bogat, noi vă punem la dispozitie o gamă variată de solare acoperite cu folie profesională de la GLIA sau cu policarbonat.


Va oferim urmatoarele servicii: Proiectarea unui solariu sau sere in functie de spatiul pe care il cultivati;; Constructia solariului in . Solariile profesionale pentru legume si flori sunt constructii special care au ca scop crearea de conditii optime de vegetatie pe tot parcursul anului, indiferent de . Constructii Sere si Solarii Constructii Sere si Solarii: d= 6m, 8m, 10m, 12m x L= pana. In partea dreapta aveti prezentat un exemplu de sere si solarii cu d=x . Solariile nu sunt altceva decat adaposturi special create pentru cultura. Solarul din sticla mai este denumit si solarul sera, fiind o constructie ceva mai . Safe Art Concept execută și montează gama completă de sere, solarii: Structură dublă zincată sigură la vânt și zăpadă; Volum mult mai .