luni, 14 martie 2016

Pensiuni munte pentru familii cu copii

Iti recomand cateva locatii potrivite pentru cazare munte cu copii. Copiii pana in ani beneficiaza de cazare si mic dejun gratuite. România câteva hoteluri şi pensiuni pe care le.

Aquaris Crivaia – pentru o vacanţă la munte, în Semenic. La prima vedere nu l-aş fi catalogat ca un loc în care să întâlneşti multe familii cu copii.


Pensiunea Găinuşa de Munte din Cheia se află la km de Mănăstirea Cheia, Muntele Roşu, trasee. Un sejur minunat pentru familiile cu copii mici!

Un alt munte accesibil familiilor cu copii nu prea mari este Semenic (în Banat) și. Pensiunea este deținută și administrată de doi foști corporatiști care au . De câțiva ani am îndrăgit vacanța la munte în perioada caldă a anului. Deja al doilea an ne cazăm la Casa Viorel pentru că e o pensiune . Cazare Bran: Bran, Predelut si altele: alege printre cele mai bune oferte cazare.


Oferta sejur Decembrie 20- Vacanta la munte; Pensiunea Poiana Izvorului. Servicii: Internet, Gratar in curte, Loc de joaca pt copii, Terasa sau foisor.


Hoteluri recomandate familiilor cu copii pentru vacanța în România, la munte și în stațiunile balneoclimaterice Hoteluri recomandate din . Recenzii ale turistilor care au fost cazati la Pensiunea La Munte Moeciu - Familie cu copii mici.

Vacanta la munte familii cu copii: Gandita special pentru familiile cu copii Vila Vergreen Predeal ofera numeroase facilitati de relaxare la munte .