joi, 17 martie 2016

Paturi lemn rustic

Paturi din lemn de bracu diferite modele,antic,rustic şi simplu. Pat pentru copii din lemn de brad masiv,cu apărători laterale pentru siguranţă ,uşor de . Pat 14 rustic francez realizat in stil clasic din lemn masiv de stejar patinat, decorat cu linii curbe si elemente florale, nu include nopriere.

Un pat din busteni este o optiune pentru cei care vor sa isi faca singuri mobila din casa din lemn rotund. Paturi rustice unicat din lemn masiv pentru amenajari interioare de case, cabane, hoteluri si pensiuni.


Va oferim o gama variata de paturi cu design modern, rustic sau clasic, de la modele. Paturile noastre sunt executate din lemn masiv si pot fi personalizate prin .

Descoperiti pat lemn masiv la preturi reduse (produse). Pat din lemn masiv robust cu tenta rustica dimensiuni2000x16ideal pentru pensiuni case de . Pat rustic KIKOL din lemn masiv 160x2este un produs premium produs de Kikol Romania.


Patul se poate monta pe centru sau separat. Eventual schimb si cu telefon,Leptop etc. Din lemn masiv poți face un pat trainic cât să poți să îl lasi moștenire.


Sunt atâtea modele de paturi, așa că pe al tău fă-l să tină o viață, . Dacă eşti un adept al stilului rustic cu siguranţă vei integra în decorul tău un. LEMN RUSTIC- atelierul care iti decoreaza casa si gradina.

LEMN Rustic a adăugat fotografii noi în albumul PATURI DIN LEMN. Pat din lemn culoare cires Verona Colecţia: Rustic Culoare lemn: Cires. Acest pat din lemn este realizat de către o mică fabrică cu o tradiţie de peste de ani in . Cine dorește să imprime un aer rustic dormitorului sau chiar o . Pat rustic realizat din lemn rotund de rășinoase, pin și nuc. Modelul unicat este personalizat după opțiunile clientului.


Paturi rustice - Pat rustic unicat din lemn de rasinoase, pin si nuc.