vineri, 25 martie 2016

Living alb cu gri

O canapea gri poate fi vedeta unui living decorat in alb, crem sau alte nuante pastel, dar poate foarte bine interpreta si rolul secundar, daca se . Foarte eleganta este combinatia de gri cu alb. Cu alte cuvinte, pentru un living zugravit intr-o nuanta de gri, alegeti canapele, covoare, perdele .

Articole despre living – idei pentru decorare scrise de CREATIV DECOR. Daca nu vreti un interior alb gri , negru si doriti putina culoare, puteti . Dinning cu masa alba si pereti in diferite nuante de gri. Living cu canapea gri si mobilier in combinatie de gri inchis cu alb; Parchet gri in bucatarie .

Intrebare: Intr-un living as vrea sa pun o mobila alb cu negru, perdea alba cu negru, draperie gri, covor alb cu negru, si putin rosu, peretele din spatele mobilei si . Canapea portocalie si pereti albastri si canapea verde frunza pe pereti albastru paun; Canapea gri inchis in living alb; Canapea verde in living cu parchet negru . Vorbim despre gri antracit – sau gri inchis – pentru ca e o culoare care nu. Mai jos aveti diverse combinatii de gri cu verde, alb, maro – asta, ca sa.


Ambient living modern cu tapet lavabil de la Erfurt.