vineri, 18 martie 2016

Producator cutii postale

SC EUROMETAL ART SRL ofera spre comercializare aviziere si cutii postale bloc sub forma de module la pret de producator pentru asociatiile de proprietari. Cutii Postale - Producator Cutii Postale, Aviziere si Suport Pliante, Cutii Postale Standar Cutii Postale Premium, Cutii Postale de Lux.


Comparati preturile magazinelor online la Cutii postale gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai ieftin.

Cutii postale de la producatori, importatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo. Confectionam diferite tipuri de cutii metalice: cutii postale, cutii apometre, cutie contor gaze, cutie de hidrant. Mai gasiti cutii postale si confectii metalice.


Sc castini srl producator de cutii postale pentru blocuri si individuale.

Mai gasiti cutii postale si debitare laser din CLUJ.

Despre noi: Firma Optim SRL şi-a început activitatea în anul 19avand ca obiect principal de activitate comertul. De ani este producator de cutii postale.


Catalog de firme, producatori, distribuitori din Romania. Prezentari si oferte pentru cutii postale. Sediul administrativ si de productie este situat in Ramnicu Valcea, judetul Valcea si ocupa un spatiu de aprox. De ani este producător de cutii poştale. Reţeaua noastră de distribuţie include hypermarketuri, retailer,.


La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria CUTII POSTALE. Preturi pentru CUTII POSTALE de la 4lei. Dimensiuni: cutie postala pentru interior 26x19x5cm (IxLxA) Greutate: 0.