vineri, 4 martie 2016

Bambus in casa

Bambusul este unul dintre cele mai populare remedii feng shui pe care le poti folosi pentru casa si birou. Il gasesti peste tot, la orice florarie sau . Are nevoie doar de apa, temperatura confortabila si dusuri dese.

Bamboo Lucky sau Bambusul norocos este o planta decorativa ideala pentru interiorul unei case sau pentru birou. Insa, desi este cunoscuta sub numele de . Bambusul de apartament este planta orientală omiprezentă în cultura asiatică şi care împodobeşte casele a milioane de familii de pe întregul . Daca va doriti pe birou plante verzi de interior cu cerinte minime de ingrijire, atunci lucky bamboo poate fi exact ceea ce cautati.

In chineza, cuvintele rugaciune si bambus se aseamana foarte mult, existand credinta ca prezenta unui bambus in casa poate spori puterea rugaciunilor. Bambusul este o planta ornamentala regasita in casele noastre.


Este considerat a fi o planta care aduce noroc daca tinem cont de principiile Feng. Daca primesti o planta de bambus drept cadou, acea persoana te iubeste neconditionat.


Tot in arta Feng Shui se spune ca in casa in care . Bambusul este o planta care se ingrijeste destul de usor si care este foarte flexibila in ceea ce priveste. Una dintre plantele cele mai potrivite in casa sau la birou este planta numita bambus norocos sau lucky bamboo, in fapt o varietate de . Bambusul norocos este o planta care se obisnuieste rapid la conditiile.


Atunci când poziționezi corect bambusul în locuință vei atrage energiile pozitive, armonia și prosperitatea.

Dupa cum observi, ai foarte multe benefici daca pui un bambus in casa sau biroul tau. Bambusul iti va aduce bogatie si prosperitate. BAMBUS NOROCOS Conform principiilor Feng Shui, aceasta planta. Conform maestrilor Feng Shui, in locul in care este pozitionata o planta de bambus, va sosi si norocul.


Simbol traditional al fericirii, bunastarii si . Daca planta e sanatoasa, dupa un timp ii vor creste lastari laterali. Bambusul nu va mai avea forma perfecta pe care o avea in magazin, pentru ca lastarii noi vor .