luni, 30 iunie 2014

Scrumiera exterior metro

Cos gunoi inox cu scrumiera exterior 60L. Cosul de gunoi este fabricat din inox, rezistent la socuri si manipulari zilnice.

Este prevazut cu scrumiera, are un sistem de prinder - METRO Cash Carry . Scrumiera de exterior de la prestatori servicii, importatori, producatori directi prezenti pe Bizoo. Descoperiti scrumiera inox la preturi reduse (produse).


Scrumiere inox pentru exterior si interior, de diferite dimensiuni, calitate superioara, la cel mai bun pret de pe piata, ideale pentru localuri, spitale, institutii . Cos gunoi cu scrumiera inox si galeata interioara x cm. Prima-Shop Cos gunoi cu scrumiera inox litri Cos de gunoi. Acest cos de gunoi se poate folosi atat in exterior cat si in interior.


Alege din oferte pentru scrumiera exterior. Scrumiera exterior - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria COSURI GUNOI.


Preturi pentru COSURI GUNOI de la lei. Cos de Gunoi Metalic Exterior cu Scrumiera URBAN 1. S Cos de gunoi stradal, parc, metalic cu scrumiera URBAN 1. Cosurile de gunoi stradale cu recipient . Title: Cataloagele metro catalog echipamente gastro, Author:.


Cosuri de gunoi stradale cu capac si scrumiera din tabla zincata si ornamente decorative din fonta pentru incinta spitalelor, campusurilor universitare si . Metro Cluj-Napoca, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Bucuresti, Ara Timisoara, Brasov, Constanta, Sibiu, Deva, Targu Mures, Suceava, Isai, . Nu saracesti, la Metro e niste zeci de lei o scrumiera cu cos de gunoi.