miercuri, 11 iunie 2014

Schema tratamente vita de vie

Scheme de tratament contra bolilor vitei de vie in cazul in care conditiile sunt favorabile dezvoltarii manei si fainarii vitei de vie in faza de . Cele mai eficiente tratamente pentru vița de vie, corelate cu problemele acestei culturi la noi în țară, au fost publicate într-o lucrare științifică . Tratament vita-de-vie combatere molia strugurilor - Lobesia botrana In aceasta.

Tratament de combatere atac de Mana Fainare si Putregai la Vita-de-vie . Schema de tratament pentru vita de vie Schema de tratament pentru vita de vie NR. Se alege in functie de fenofaza cand se aplica tratamentul, boala sau.


Deoarece un cititor al meu m-a rugat, sa public o sinteza a stropirilor la vita de vie, m-am documentat si iata ce am gasit.

Vita de vie este afectata de un numar insemnat de boli si daunatori; de aceea. Data calendaristica la care se face un anumit tratament are doar caracter orientativ (aproximativ), cel mai bine este sa se tina . Nota: cu l de solutie se stropesc cca. Cantitatea de solutie se prepara in functie de numarul de plante de care se dispune, poate fi mai . O strategie a tratamentelor împotriva bolilor viţei-de-vie trebuie să ţină seama de.


Schema de tratament la vita de vie de la Syngenta. In anii cu precipitatii normale si infectii numeroase de mana, tratamentele de . TOAMNA DUPA CADEREA FRUNZEI LA VITA DE VIE SE FACE UN.

Vita de vie este o specie de plante ce poate fi atacata de diverse boli si insecte daunatoare. Este originara din regiunea mediteraneana, . SCHEMĂ EFICIENTĂ DE TRATAMENTE PENTRU BOLI ŞI .