vineri, 6 iunie 2014

Pastile fose septice

Preturi pentru FOSE SEPTICE de la 1lei. Curatator biologic natural pentru tratarea foselor septice. DIAVOLINA, SOLUTIE ECOLOGICA PENTRU FOSE SEPTICE.

Bogdan BacilaDiavolina este un produs revolutionar, care te scapa de sarcina vidanjarii. Am sapat groapa pentru fosa septica, ce va fi din beton, cu fund din pamant, in suprafata cam de m cubi. Te-ai saturat ca atunci cand ti-e lumea mai draga sa fii nevoit sa chemi vidanja pentru ca fosa septica este plina, te-ai saturat de mirosurile care apar in baie: . Subsantele noastre descompun substantele organice depuse in conductele de canalizare, fosele septice, haznale, toalete exterioare .

BIO 1290-R este un activator biologic prezentat sub forma de pastile . Activator biologic pentru toate fosele -Oxygen. Elimina mirosurile neplacute si reduce vidanjarile mecanice.


Produs destinat foselor septice, tuturor foselor in . ALPHA Septer este un activator parfumat biologic pentru fose septice,. WC-uri în curte (haznale) : se dizolvã pastila de Alpha Septer în cca. Produs destinat foselor septice, tuturor f.