miercuri, 11 iunie 2014

Modele flori crosetate

Aici voi posta diagrame pentru flori crosetate, adunate de pe net. Explore Silvia's board Flori si frunze crosetate - diagrame -video on Pinterest, the world's catalog of ideas. Crochet flowers, Crochet leaves .

Cu siguranță ați admirat floricelele croșetate aplicate pe fustițe și căciulițe. Sunt mii de modele pentru a croșeta o floare, unele mai . Acest top de flori crosetate cu modele cu scheme de realizat a fost alcatuit de mine. Aceste modele sunt popularizate si gasite pe facebook de multe persoane .

FLOWERS PATTERNS-CROCHET (MODELE FLORI CROŞETATE). Un model tricotat numit Rapunzel deosebit de frumos ,,perfect pentru un fular ,poncio sau caciula. Postat joi, noiembrie 20la 6:pm in Crosetat, Flori.


Puteti urmari raspunsurile la Diferite modele de flori crosetate Lumea gospodinelor prin feed-ul . Cine stie sa croseteze floricele si are modele de flori crosetate, sa ne invete si pe noi Club pitici - Lucru de mana, craft, hobby. Vezi mai multe de la Modele Crosetate, conectându-te la Facebook. Internetul, cărţile de specialitate cu modele trimise de-a lungul timpului din Anglia, revistele din Germania sau cele care . as PDF File (.pdf) or read online for free.


This entry was posted in Blog and tagged flori crosetate, jucarii.