vineri, 20 iunie 2014

Definitie colectie

Definiții, sinonime, conjugări, declinări, paradigme pentru colecție din dicționarele: DEX '0 DEX '9 DLRLC, DOOM Ortografic, . Definitie dictionar roman Web DEX online pentru colecție - COLÉCȚIE, colecții, s. Serie de obiecte de acelaşi fel sau de aceeaşi categorie, care, adunate şi dispuse sistematic, reprezintă o . Definiţia termenului medical Colectie - generalităţi şi ce reprezintă. Vino la muzeu să vorbim despre colecţii, rolul şi importanţa lor culturală şi istorică!


Colectie arhivistica = totalitatea documentelor grupate de un creator si detinator, confom unui anumit criteriu fara a se tine seama de provenienta lor sau de . Baza de date: Colectie de date si informatii organizate intr-un fisier. Cantor) Prin multime ıntelegem o colectie de obiecte bine determinate si distincte.


Obiectele din care este constituit˘a multimea. Definitie: PANOPLÍE, panoplii, substantiv feminin Colecție de arme aranjate pe un panou; panou pe care sunt așezate aceste arme. Crama Atelier au fost lansate pe piata in iunie 201 moment in care a inceput si „aventura” cramei mici de la . List l = new ArrayList( c ); creaza un obiect de tip ArrayList initializat cu colectia c. Dictionar explicativ al limbii romane, vocabular de cuvinte pentru limbile romana, engleza, franceza, germana si spaniola si traduceri de cuvinte in si din limbile . Definitie bibliotecă - afla ce inseamna bibliotecă si toate sensurile acestui cuvant.


Colecție (publică sau particulară) de cărți, de manuscrise, de publicații . Dimensiunea şi tipul colecţiilor depind de genul bibliotecii (publice, naţionale, universitare, şcolare, etc.) Colecţiile de bibliotecă . Un iterator este un obiect care permite traversarea unei colectii si modificarea. Collection, interfata List defineste urmatoarele operatii:.


Definitie: O colectie de triunghiuri care verific˘a anumite restrictii se numese triangulare. Regimuri speciale pentru bunuri second-han obiecte de arta, obiecte de colectie si antichitati Sectiunea Definitii . U n tablou este o colecţie de date de acelaşi tip aranjate contiguu în memorie.


O bibliotecă este o colecție privată de cărți și alte medii, sau și o colecție de medie mare, deținută și administrată de o instituție.