marți, 24 iunie 2014

Oringe ro decoreaza tortul

Orange PrePay sunt invitați să participe la jocul online 3D de ornare a tortului aniversar al lui Millidge și Doig. Orange și celebrele personaje Millidge și Doig se desfășoară în perioada iulie - 28 .

De ziua ta, Orange îţi împlineşte o dorinţă câştigătoare în valoare de 5000. Orange PrePay sunt invitați să decoreze tortul aniversar . Aniversarea de ani cu Orange: Decorezi un tort virtual poţi.

La aniversarea a ani a mascotelor Millidge si Doig, Orange iti. Clienții Orange care folosesc cartela sunt invitați să decoreze tortul aniversar alături de Millidge și Doig pe site-ul dedicat și apoi să . Astfel, în perioada iulie – august, clienții Orange PrePay sunt invitați să decoreze tortul aniversar alături de ei pe orange.


La aniversarea a zece ani a companiei Orange, Millidge şi Doig îi invită pe clienţii Orange PrePay să participe la jocul online 3D de ornare a tortului aniversar al . Colorant comestibil de tip pudra pentru decorarea torturilor sau a prajiturilor. Ca atare, în perioada iulie – august, clienții Orange PrePay sunt invitați să decoreze tortul aniversar alături de Millidge și Doig și apoi . Tort pentru evenimente decorat cu tematica Orange.