vineri, 6 iunie 2014

Curcuma sofran indian 100g

Curcuma sau turmericul - informatii pretioase despre acest. Curcuma sub formă de pulbere este folosită cu preponderenţă în arta culinară, şi poartă numele de şofran indian. Disponibil la 40g, la 100g, la 250g si la 500g .

Pudra de turmeric (Curcuma longa), ingredientul principal in praful de curry. Turmericul (Curcuma longa), numit si sofran indian sau curcuma, este un . Trei denumiri pentru aceeasi planta, Curcuma longa. Proprietatile terapeutice multiple si neasteptate ale .

Sofranul indian (curcuma, turmeric) este cultivat in tari din sudul Asiei. Asadar, Sofranul Indian este utilizat in tratarea unor afectiuni si are . Sofranul e numit si sofran indian, turmenic sau curcumin.


Un lucru foarte important de stiut despre turmenic, sofran , curcuma - ajuta la elasticitate - reda . Productia de pudra de curcuma trece prin diverse stadii, iar la final se obtine o . Turmericul este un condiment extras din radacina plantei de Curcuma longa, extrem de popular si apreciat in subcontinentul indian. Se estimeaza ca in 1g de turmeric se afla 3-grame de curcumina.


Denumită şi curcumă turmericul (Curcuma longa, Curcuma Domestica) este o. Crocus sativus) prezintă asemănări cu turmericul doar prin.