vineri, 13 iunie 2014

Pamantul vazut din satelit in timp real

Imaginile sunt transmise în timp real, cu ajutorul a. Imagini ÎN DIRECT cu Pământul văzut de pe Staţia Spaţială Internaţională. Abandonat în spaţiu de aproape de ani, un satelit a început să transmită din .

Pamant vazuta din spatiu, de pe Statia Spatiala Internationala (ISS), in timp real, . VIDEO: Imagini in direct care iti taie rasuflarea, cu Pamantul vazut din Statia. Pământul poate fi urmărit în direct, din spaţiu. NASA a lansat un serviciu video pe Internet care transmite în timp real imagini cu Terra, văzută de .

NASA transmite în timp real imagini cu Terra văzută de pe ISS. Satelitul NASA, Suomi, a trimis imagini spectaculoase ale Terrei in timpul noptii. Fotografiile au fost asamblate din seriile facute in noptile . Pământul filmate din spaţiu, în timp real.


Citeşte şi: PĂMÂNTUL văzut de pe orbită: NASA dezvăluie imagini . NASA transmite în timp real imagini cu Terra văzută de pe ISS (VIDEO). Spaţială Internaţională s-a uitat pe fereastră şi a văzut această imagine. Vezi cum arata Pamantul vazut din spatiu chiar in acest moment (Video live).


Statia Spatiala Internationala (ISS), in timp real, non-stop.