marți, 10 iunie 2014

Saten prestige garnier

Garnier Color Sensation iti ofera o gama de de nuante intense si permanente. Color Sensation Garnier online de la eMAG la pret avantajos. Vopsea de par Color Sensation de la Garnier, acopera o paleta cromatica generoasa (de nuante), de la blonduri glaciale, marouri .

Garnier Color Sensation Saten Prestige Nr. GARNIER COLOR SENSATION Contine: flacon cu lapte revelator 60ml, tub cu crema . Rate in magazin, aprobarea creditului pe . Cod produs: Vopsea Garnier Color Sensation 3.

Vopsea intensă pentru păr cu extract de sidef și de . Saten Prestige contine pigmenti intensi, rezultand o culoare senzationala si de durata. Cauti Garnier Color Sensation Vopsea De Par Saten Prestige 0? Compara preturile la Garnier Color Sensation Vopsea De Par Saten Prestige gaseste . Poze GARNIER COLOR SENSATION VOPSEA PAR 3. Saten Prestige pf_1082Garnier la DC-Shop.


Vopseaua pentru par Color Sensation de la Garnier este o vopsea pentru par cu textura de crema cu o aroma florala incantatoare care va stimuleaza simturile . Vopsea de par Garnier Color Sensation Saten Prestige pf 1082marketonline) 1, Femei , Vopsea de par , Color Sensation 3. Vopseaua de par Garnier Color iti ofera: Culoare senzationala - Formula unica ce contine pigmenti intensi.

Culoarea este vizibila, senzationala si de durata. Crema coloranta permanenta, cu amoniac, cu pigmenti intensi pentru o culoare senzationala de lunga durata si acoperire 1 a firelor de par alb, nuanta .