vineri, 27 iunie 2014

Arbori care cresc la deal

Grupa ecologica de pasari diurne ce se hranesc in arbori. Ce arbusti cresc la campie, la deal, la munte, in Delta Dunarii, in Marea neagra, la marginea unei ape , intr-un parc!


Dati-mi si mie exemple de arbori de la deal, munte, Delta Dunarii, Marea neagra, la marginea unei ape si intr-un parc!

Ce arbori cresc la deal, mune, Delta Dunarii, in Marea Neagra, la marginea unei ape, in parc? După felul frunzelor se pot clasifica in: arbori cu frunze cazatoare – in.


Creste in special la deal si munte , dar poate fi intalnit sporadic si la . Arbori si arbusti de la deal,referat Cunoasterea speciilor si varietatilor de arbori si arbusti ornamentali.

Creste nesatisfãcãtor pe soluri sãrace si acide. Principalii arbori ai pădurilor de foioase sunt: salcia, teiul, castanul, aninul.


C și chiar -°C iarna; prin călire, arborii care cresc la latitudini medii . Diferă doar arborii pe care-i vom întâlni la diverse . FOIOASE - arbori care îşi pierd frunzele în anotimpul rece, cand funcţia de. Realizarea feed-back-ului in etapa dobandirii cunostintelor referitoare la padurile de deal, la plantele de padure - stejarul si fagul. Prin şi pe lângă terenurile cultivate cresc şi plante cu flori frumoase: macul,.


Vegetatia este foarte bogata: peste 20specii de arbori si 4-etaje de vegetatie. Creste în special la deal si munte, dar poate fi întâlnit - sporadic - si la .

Arborii cresc repede, au un lemn moale, nu suferă prea mult dacă s-.