joi, 26 iunie 2014

Ienupar tarator

Ienupar tarator-Cetina de negi (Juniperus sabina): Ingrijire, Intretinere, Udare, Plantare, Varietati, Boli-Daunatori, POZE. Juniperus sabina Tamariscifolia– Ienupar tarator. Juniperus sabina Tamariscifolia este un conifer cu tulpini taratoare, cu ramuri orizontale si lastari drepti, foarte .

Este un conifer cu tulpini taratoare, cu ramuri orizontale si lastari drepti, foarte decorativ prin frunzisul fin de culoare verde deschis. Ienuparul Tarator Prostrata face parte din categoria coniferelor de talie mica, el creste la o inaltime cuprinsa intre 20-de centimetri dar se dezvolta mult mai . Cumpara online de la Veky Garden IENUPĂR TÂRÂTOR (Juniperus ICEE BLUE ) 20-30cm, la pret avantajos.


Cumpara online de la Veky Garden IENUPĂR TÂRÂTOR (Juniperus BLUE CHIP) Diametru - 40cm, la pret avantajos.

Juniperus horizontalis 'Blue Chip' – ienupar tarator albastru Ienuparul tarator Blue Chip este un conifer cu ramificatii lungi, coroana este . Ienuparul Sabina Tamariscifolia este un arbore de talie mica ce se extinde in latime si acopera in mod impresionant solul cu un covor de un verde viu. I-am spus ca vreau eu acel ienupar dar o sa il colectez la primavara, dar prietenul meu mi-a spus ca daca nu il iau in . Foarte frumoasă varietate de ienupăr târâtor.


Culoarea verde deschis pălește spre toamnă când dev.